Video avond wo 9 october 20.00
A Big Step in Our Evolution

(klik hier voor onderstaande tekst als word document)


Persbericht
Uitnodiging woensdag 9 oktober 2002

A Big Step in Our Evolution

Op 9 oktober 2002 wordt in het gebouw EMMA, Cremerstraat 245 (tegenover 222) te Utrecht 's avonds om 20.00 uur de televisie documentaire "A Big Step In Our Evolution" vertoond. Toegang: vrijwillige bijdrage, richtbedrag € 5.-

Guido Hoogenboom geeft in deze documentaire een interview met de Amerikaanse professor Zecharia Sitchin (historicus en sumeroloog), de Amerikaase professor Stanton Freedman (atoomfysicus en ex-medewerker van de NAASA) en de Mexicaan Chaime Maussan (Journalist, T.V.producer en researcher van UFO's)

Chaime Maussan onderzoekt sinds 1990 het fenomeen UFO's en buitenaardsen. Vanwege zijn vele televisie programma's over dit onderwerp in Mexico, hebben vele mensen zich aangemoedigd gevoeld naar buiten te komen met hun getuigenissen, foto's en video's.

Stanton Freedman, een eminent atoomfysicus, werkte vele jaren voor de NASA aan "nuclear propulsion systems." Sind 1947, toen 2 vliegende schotels neerstortten in de woestijn van New Mexico is hij betrokken bij het onderzoek van UFO's. Hij heeft meer dan 600 lezingen gegeven over dit onderwerp, over de gehele wereld.

Professor Zecharia Sitchin wordt door velen beschouwd als de grootste historicus aller tijden. Zijn boeken "The Earth Chronicles" worden op een aantal Amerikaanse universiteiten onderwezen en zijn in 13 talen vertaald. Zijn laatste boek "The Lost Book of Enki" verandert op dramatische wijze onze visie op de wereldgeschiedenis en onze herkomst. Zecharia is een expert op het gebied van het vertalen van de Sumerische kleitabletten.

Zijn belangrijkste ontdekking is het feit dat onze planeet sinds 450.000 jaar meerdere malen bezocht werd door de Annunaki (Zij die van de hemel nederdaalden). De Annunaki zijn bewoners van Nibiru, de 10e planeet binnen ons zonnestelsel. De planeet Niburu draait in 3600 van onze jaren om de zon in een ellipsvormige baan. Uit de kleitabletten blijkt dat de mensheid door de Annunaki, via genetische manipulatie, naar hun beeld en gelijkenis gecreŽerd is.

De drie sprekers waren in Nederland op uitnodiging van Eugene Vriend in verband met de lezingen die zij gaven tijdens het UFO congres, dat op 26 maart 2000 plaats vond in de RAI te Amsterdam. De titel en tevens het thema, "A Big Step In Our Evolution" is ontleend aan het boek "Op de Grens van de Werkelijkheid" van de astronoom en UFO researcher Allen Hynek. Allen schrijft aan het einde van zijn boek, "op het moment dat wij het UFO probleem oplossen, doen wij een grote stap in onze evolutie."

Deze documentaire kwam tot stand op 24 maart 2000 in het voormalige Apollo Hotel te Amsterdam onder regie van Olivier Jansen van T.V.Amsterdam

Voor informatie: www.Sitchin.TV
Guido Hoogenboom: 0320-260 794
Routebeschrijving EMMA (10-15 minuten lopen vanaf Utrecht CS): zie
http://www.lgwkater.nl/emma/emma-route.htm